Opbouw Graspop 2023 van start: eerste paaltje staat in de grond

Vandaag is de dag!

Die kreet was maandenlang dagelijks terug te lezen op ons Graspop 2023 forum. De community was zó actief dat het subforum in februari al pagina 666 wist te bereiken. De teller staat inmiddels op 954, dus we hebben er alle vertrouwen in dat nog voordat de Desselse Stenehei haar (hels)poorten opent ’the number of the beast’ een draai van 180 graden maakt.

Maar vandaag was dan eindelijk de dag waarop de eerste paal de grond inging op het terrein van het metalfestival. En kijk eens wat een beauty! (We hopen dat het rode onderin slechts een likje verf is…)

Graspop 2023

Het gitzwarte beukfestijn vindt plaats van donderdag 15, tot zondag 18 juni in het Belgische Dessel. Op de uitverkochte zaterdag (met headliner Slipknot) na, zijn er nog volop dagkaarten beschikbaar voor €119,-. Wie zich een heel weekend wil wagen aan snoeiharde riffs, blastbeats en kolkende moshpits heeft geluk. Er zijn ook nog steeds combikaarten beschikbaar voor €299,-. Kijk voor de verschillende ticketopties en meer informatie op de website van het festival.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2023

Locatie
België
Dessel, België
Datum 15-18 juni 2023
Line-up
Machine Head
Guns N' Roses
Disturbed
Tickets Niet meer beschikbaar.