Opbouw Pinkpop 2023 officieel gestart

Photo credit: Buro Pinkpop (Flickr)

Er staan nog 30 dagen op de teller voordat Pinkpop 2023 van start gaat. De organisatie deelt op social media al de eerste beelden van de opbouw van het terrein.

De video die de opbouw van Pinkpop 2023 aankondigt, heeft iets weg van het ridderverhaal van koning Arthur. We zien een medewerker een poging doen om een zware hamer op te tillen. Daarna zien we een groep opbouwers over het terrein in Landgraaf lopen en wordt het állereerste paaltje in de grond geslagen.

De lineup en timetables van Pinkpop 2023

Het kan geen kwaad om de headliners nog eens door te nemen nu de opbouw van Pinkpop 2023 officieel is begonnen. Onder andere, Red Hot Chili Peppers, P!nk en Robbie Williams staan op het affiche voor het festival in Landgraaf. Het oudste festival ter wereld vindt dit jaar plaats op 16, 17 en 18 juni. Inmiddels zijn ook al de timetables bekend. Wij hebben de lastigste clashes van dit jaar op een rij gezet, check ze hier.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2023

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 16-18 juni 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.