Advertisement

Down The Rabbit Hole schenkt dit jaar een ander biertje

The Smile op Down The Rabbit Hole 2022
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Op Down The Rabbit Hole kun je aankomende zomer genieten van Italiaanse smaken. Het festival laat weten dit jaar Birra Moretti te schenken.

Verfrissend nieuws! Met trots laten we weten dat we vanaf dit jaar Birra Moretti schenken op Down The Rabbit Hole.” Op het festival zullen drie smaken Birra Moretti verkrijgbaar zijn: L’Autentica, Zero en de nieuwste Sale di Mare. Daarnaast maakt het festival bekend op de openingsavond pizza en pasta te serveren bij Piazza Moretti.

Nadat het volledige hoofdprogramma van Down The Rabbit Hole 2023 gepresenteerd is, maakt de festivalorganisatie deze maand ook steeds meer andere componenten van het festival bekend. Zo werd afgelopen week ook het programma voor Eden gepubliceerd.

Down The Rabbit Hole 2023

Down The Rabbit Hole. Dat is waar je bent wie je bent wanneer niemand je kan zien. Ooit ontstaan als spin-off van Lowlands, inmiddels zo veel meer dan dat. Verwacht op Down The Rabbit Hole (wij mogen ‘DTRH’ zeggen) een positieve en gebalanceerde line-up voor de fijnproever, aangevuld door te gekke feestjes en mensen met een gezonde dosis levenszin. Kom naar de Groene Heuvels en geniet van kwaliteitsmuziek, heerlijk eten, drinken op speciale terrassen, zwemmen in het meer, hoelahoepen, theater en wapperman. Alice zou er jaloers op zijn. Dit jaar vindt het bijzondere festival plaats op 30 juni tot en met 2 juli. Tickets voor het festival waren dit jaar binnen no-time uitverkocht.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2023

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 30 juni - 2 juli 2023
Line-up
Burna Boy
Fred Again..
Paolo Nutini
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.

Over de auteur ‚úćÔłŹ

Eva Wendt

Hi, I'm Eva, 19 years old and I want to work in the music/festival industry. I dont know yet what exactly, because there are many things I like about it. I used to organize my own festival for 6 years and studied IEMES (International Event Music & Entertrainment Studies). I quit this after around 8 months to start working at IFFR (Internional Film Festival Rotterdam). This February I started to write for Festileaks to gain experience in this as well!

Meer van Eva