Het feestbeest uithangen op Best Kept Secret 2023, kan dat?

Photo credit: Lotte Spek / Festileaks

Aan het begin van het festivalseizoen bekeken we of de muzieksnob (lees: Best Kept Secret-ganger) het leuk kan hebben op feestfestival Paaspop. Dit weekend draaien we het om: kun je het als feestbeest naar je zin hebben op een kwaliteitsfestival als Best Kept Secret?

Laten we je het antwoord maar meteen geven: jazeker! Best Kept Secret was ooit een festival met drie stages vol moeilijke (maar goede) muziek en geen nachtprogramma. Daar zou je de doorsnee liefhebber van KI/KI en Goldband niet snel hebben gevonden. Dat is tegenwoordig wel anders.

Je kunt namelijk meerdere muzikale routes lopen op het festival, waardoor je Best Kept Secret ook op meerdere manieren kunt beleven. De muziekliefhebber komt op de eerste dag, met acts als Unknown Mortal Orchestra en Caroline Polachek, nog altijd aan z’n trekken. Maar inmiddels kun je ook gewoon een ‘Dekmantel-dag’ ervaren op het Brabantse festival. Er kan van begin tot eind gedanst worden op zowel dj’s (o.a. Terr, Shimza en Philou Louzolo) als live-acts (o.a. The Chemical Brothers en Charlotte Adigéry & Bolis Pupul).

Ronddwalen tussen de bomen

Niet alleen muzikaal is Best Kept Secret een groter publiek gaan aanspreken. Het festival is daar ook meer op ingericht. De eerste act op de One – het grootste podium op het terrein – start pas laat, waardoor bezoekers geforceerd worden om de rest van het terrein te ontdekken. En daar staat hen veel mooie verrassingen te wachten.

Op The Secret kun je bijvoorbeeld de hele dag dansen met de zon op je gezicht. Maar het echte avontuur bevindt zich in het bos, waar je meerdere leuke kleine stages vindt. De Kilo Kilo bijvoorbeeld, die ’s nachts wordt omgetoverd tot een disco. Lekker lomp doen? Dan kun je terecht bij de shotjesbar in datzelfde bos. ‘Was ik maar op Lowlands’, leest het op een van de decoratie-bordjes. Hoeft niet meer hoor. We hebben het hier net zo leuk!

Vreten en naar bed

Een dagje feesten op Best Kept Secret afsluiten met een vette snack? Dat hoort er ook bij natuurlijk. Gelukkig heeft het festival ook dat in huis. Vegan kapsalon of een dikke burger in je mik en naar bed. Of zullen we toch nog even afteren bij de Pyjama party?!

Photo credit: Lotte Spek / Festileaks

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2023

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 9-11 juni 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.