Pukkelpop 2023 maakt 14 nieuwe namen en podiumverdeling bekend

Photo: Jokko

De organisatie van Pukkelpop 2023 maakt de podiumverdeling bekend. Op het timetable is het nog even wachten maar op de vraag wie waar speelt, krijgen we alvast een antwoord. Daarnaast nog een nieuwe portie namen.

Maar liefst acht podia heeft Pukkelpop dit jaar op de teller. Hierdoor is het toch wel handig om al een kleine inschatting te maken waar we onze favoriete kunnen spotten. Zo kunnen er misschien al enkele routes worden uitgestippeld. Het eerst wat ons opvalt is dat de Castello verdwijnt en doet het festival het dit jaar dus met één tent minder.

Nieuwe namen

Naast de podiumverdeling maakt het Limburgse festival nog eens 14 nieuwe namen bekend. Het overzicht van de kersverse acts vind je hieronder. Met deze toevoegingen is het affiche van het Hasseltse festival al goed gevuld. Eerder kwamen artiesten als The Killers, Florence + The Machine, Billie Eilish en Angèle al naar buiten.

Tickets

Wie graag voor de volle drie dagen naar het festival wil, moet snel zijn. Zo zijn de combi tickets voor 75% al de deur uit. Voor de dagen apart kun je nog steeds kaartjes kopen. Daarnaast laat Pukkelpop ook weten dat Camping Chill helemaal volzet is en op Camping Relax zijn ook nog maar enkele plaatsen beschikbaar. Snel zijn is ook hier de boodschap.

Wil je al graag wat in de stemming komen. Luister dan snel naar onderstaande playlist. Zo kan de voorpret al starten.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2023

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 17-20 augustus 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.