Rock Werchter 2023: zo ziet de vernieuwde The Barn eruit

Photo: Tuur Penninckx / Rock Werchter

De organisatie van Rock Werchter 2023 deelt via social media alvast een voorproefje voor de vernieuwde The Barn. Het tweede podium van het Belgische festival is dit jaar flink groter dan voorheen.

Nog heel even, en we mogen weer de wei in voor Rock Werchter 2023. De opbouw is inmiddels gestart en het lijkt erop dat de vernieuwde The Barn een stuk groter wordt dan zijn voorganger. De organisatie deelt via social media alvast een voorproefje.

Het Instagram-account RockWerchterUpdates biedt een uitgebreidere eerste indruk van de nieuwe aanwinst. Het account deelt een serie drone-beelden waarop het bijzondere design en de nieuwe grootte goed te zien zijn.

Deze uitbreiding van The Barn komt zeer goed uit en was waarschijnlijk ook hard nodig. Want in het festivalweekend bestijgen onder andere Iggy Pop, Charlotte De Witte, Ben Howard, Editors, Xavier Rudd Fred again.., en Rosalía het podium in deze kolossale constructie. Vooral over Rosalía wordt gefluisterd dat haar optreden wel eens dé show van het weekend kan worden.

Rock Werchter 2023

De aankomende editie van Rock Werchter vindt plaats in het (lange) weekend van 29 juni t/m 2 juli. Zoals we gewend zijn van de Vlaamse reus is de line-up weer jaloersmakend. Recent is Mumford & Sons gepresenteerd als vervanger voor Stromae die zijn gehele tour heeft geannuleerd. Daarnaast zijn Red Hot Chili Peppers, Muse en Arctic Monkeys de grote blikvangers op het Belgische festival. Wie het zich hele weekend wil onderdompelen in de beste muziek zal zijn geluk moeten beproeven op de wachtlijst die inmiddels is geopend. Want de combitickets zijn uitverkocht. Ook zijn de dagkaarten voor zaterdag 1 en zondag 2 juli zijn inmiddels uitverkocht. Voor donderdag 29 en vrijdag 30 juni zijn nog kaarten beschikbaar. Heb jij je tickets al bemachtigd? Meng je in de voorpret op ons forum, neem een pintje en beluister onze Spotify-playlist.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 29 juni - 2 juli 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.