Advertisement

Taylor Swift onthult Europese tour; 5 en 6 juli 2024 Johan Cruijff ArenA

Are you ready for it? Taylor Swift komt in 2024 eindelijk terug naar Europa met haar ‘Eras’ tour. Op 5 en 6 juli 2024 staat de Amerikaanse superster in de Johan Cruijff ArenA.

Het is een goede tijd voor Swifties. Volgend jaar komt Taylor Swift naar Nederland. Het Europese deel van de Eras tour is zojuist bekend gemaakt.

Vorig jaar kwam de hitmachine met een nieuwe plaat: Midnights. Op dit tiende album staan “de verhalen van 13 slapeloze nachten”, geschreven in het midden van de nacht. Deze nummers zullen ongetwijfeld de basis worden van de nieuwe shows. Via haar website is het mogelijk om te pre-registreren voor de kaartverkoop.

Dit zijn alle data van de ‘Eras’ tour:

Vier nieuwe albums

De laatste Europese tour van de popkoningin was in 2018. Na het uitkomen van zevende album Lover stond er een uitgebreide festivaltour gepland voor 2020, inclusief onder andere Mad Cool en Werchter Boutique, maar deze ging om bekende redenen niet door. Hiermee kwam ook de bijzondere headlineshow op Glastonbury te vervallen, waar Swift samen met Paul McCartney ‘Shake It Off’ zou doen.

De geannuleerde festivaltour werd in 2021 en 2022 niet ingehaald. In plaats daarvan focuste de Amerikaanse zangeres zich op het maken van twee nieuwe albums met Aaron Dessner van The Nationalfolklore en evermore. Tel daar Midnights bij op, en ze heeft vier nieuwe albums uitgebracht sinds haar vorige concertenreeks. De shows van de ‘Eras’ tour zullen er daarom wel eens heel anders uit kunnen zien. Benieuwd wat je te wachten staat? In de Verenigde Staten zette ze al meerdere spectaculaire shows neer van maar liefst drie uur.