Wat we kunnen verwachten van het kersverse podium ‘Le Garage’ op Dour 2023

Dour Festival
Noël Schuurman/Festileaks

Nog een kleine maand tot we de heilige grond van Dour festival in België weer mogen betreden. Naast de befaamde podia als ‘The Last Arena’ en ‘De Balzaal’, zien we ook een nieuwe stage op de festivalweide staan. Een podium genaamd ‘Le Garage’ debuteert op Dour 2023.

Wie Dour een beetje kent weet dat de organisatie ieder jaar een brede line-up weet neer te zetten. Dit jaar is daarin geen uitzondering. Van Janelle Monae tot Amelie Lens en van MEUTE tot Phoenix. De welbekende voor ieder wat wils is hier goed van toepassing.

Voor degene bij wie dat wils harde gitaren en een muzikale chaos betekent, is Le Garage de uitgelezen spot van het Belgische festival. Met bands als Atilla, Wiegedood en Stake zullen de gitaarsnaren en drumpedalen flink te grazen worden genomen. Ook zien we Lambrini Girls, die op Best Kept Secret de Casbah plat speelden, terug op dit podium.

Chaos, moshpits, zweet, circlepits en een hoeveelheid energie waar menig windmolenpark jaloers op is, is wat je kan verwachten wanneer je ‘Le Garage’ op Dour 2023 binnenstapt. Met een capaciteit van 1.000 festivalgangers is ‘Le Garage’ een van de kleinste stages die we dit jaar op het festival terugvinden. Al neemt dat niet weg dat dit podium ongetwijfeld een bezoekje waard is wanneer je volgende maand de heilige grond van Dour 2023 betreedt.

Dour Festival Logo

Dour Festival 2023

Locatie
België
Dour, België
Datum 12-16 juli 2023
Line-up
Janelle Monae
CKay
Aphex Twin
Tickets Niet meer beschikbaar.