Advertisement

Deze vrouwelijke dj’s mag je niet missen op Tomorrowland 2023

Tomorrowland blijft zich elk jaar weer inzetten voor een breed en divers progamma. Vorig jaar was belangrijk in de geschiedenis van Tomorrowland omdat er voor het eerst een vrouwelijke dj was die het immense hoofdpodium afsloot. Dit jaar is er geen vrouwelijke afsluiter maar desondanks zijn er genoeg andere vrouwelijke artiesten die jij niet mag missen.

Het is bijna zover! Tomorrowland 2023 belooft – net als andere jaren – een groot spektaal te worden. De grootste dj’s komen twee weekenden naar België om de dikste sets neer te zetten. Hieronder vind je de vrouwelijke artiesten die je op Tomorrowland niet mag missen!

Amber Broos

Opkomend talent Amber Broos is een 20-jarige Belgische dj die dit jaar op de Mainstage van het festival mag spelen. Haar jonge leeftijd weerhoudt haar er niet van om het publiek te betoveren met haar muzikale talent en energieke sets. Ze staat bekend om haar eigen unieke stijl die varieert van techno tot house, club met een invloed van Belgische retro-muziek. Amber Broos heeft onlangs haar nieuwe single ‘Amok’ uitgebracht waar ze het publiek in Boom ongetwijfeld mee weg gaat blazen!

  • Weekend 1: Zaterdag 22 juli op de Mainstage van 19:25 tot 20:25.
  • Weekend 2: Vrijdag 28 juli op de Freedom Stage van 16:30 tot 18:00 .

Carola

Carola is een Braziliaanse dj en is de eerste zwarte vrouwelijke artiest die mag optreden op de Mainstage van Tomorrowland. In het tweede weekend van Tomorrowland schrijft ze dus een stukje geschiedenis. Ze was ook de eerste vrouwelijke producer die maar liefst twee nummers uitbracht op het label van Martin Garrix, STMPD. Met haar goeie house tunes en Braziliaanse invloeden weet ze iedereen te laten dansen.

  • Weekend 2: Zaterdag 29 juli op de Mainstage van 15:15 tot 16:15.

B Jones

{B Jones}} schreef vorig jaar geschiedenis op Tomorrowland als eerste Spaanse dj op de Mainstage was. Dit jaar keert ze terug samen met Kryder. Ze draait van house tunes tot Tech-House drops tot mainstream en terug. Ze zoekt elke keer de grenzen op tussen genres met haar eigen versies van nummers. Mede ook door haar Spaanse invloeden beloven ze er samen een spectaculaire show van te maken. 

  • Weekend 1: Zaterdag 22 juli op de Crystal Garden Stage van 18:30 tot 19:30.

Honey Dijon

Honey Dijon, een bekende naam en een icoon in de elektronische muziek. Ze is begonnen met haar carrière als dj in de jaren 90 en is geboren en getogen in Chicago. Ondertussen is ze een gevestigde naam en staat ze bekend vanwege haar unieke artistieke visie en grensverleggende muziek. In haar muziek komt van alles terug van house tot techno, disco en soul. Honey Dijon heeft ook veel invloed gehad op de elektronische muziekcultuur. Ze is een zwarte trans-vrouwelijke dj en fungeert hierdoor als rolmodel en stem voor inclusiviteit en diversiteit binnen de industrie.

  • Weekend 2: Zaterdag 29 juli op de CORE Stage van 21:00 tot 23:00.

Carlita

carlita is een dj en producer uit Istanbul. Ze is begonnen op jonge leeftijd met het spelen van de cello en heeft gestudeerd aan de Royal Academy of Music in Londen. Hierna maakt ze een switch naar elektronische muziek. Haar muziekstijl heeft invloeden uit de 90’s rock, Turkse psychedelica en andere, meer obscure, genres. Elke set is hierdoor erg divers en uniek. Gaat dat zien op Tomorrowland 2023!

  • Weekend 1: zondag 23 juli op de Atmosphere Stage van 19:00 tot 20:30.
  • Weekend 2: zondag 30 juli op de CORE Stage van 16:00 tot 18:00.
Tomorrowland Logo

Tomorrowland 2023

Locatie
België
Boom, België
Datum 21-30 juli 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.