Advertisement

Lowlands 2023 bevestigt laatste namen: 070 Shake, Sophie Straat, aya dj-set en meer

Met nog iets minder dan een maand voordat we eindelijk weer terecht kunnen in de polder in Biddinghuizen kondigt Lowlands 2023 de laatste namen aan. In augustus komen 070 Shake, Sophie Straat, aya dj-set en nog meer naar het festival.

We zaten er al een tijdje op te wachten, maar daar zijn ze eindelijk: De laatste namen van Lowlands 2023. Aankomende editie kunnen we gaan dansen op Fanfara Station en moshen bij Ploegendienst. Met deze 11 namen maakt de organisatie het affiche compleet:

Nu dat de line-up van Lowlands 2023 compleet is laat de organisatie weten dat we binnenkort ook het blokkenschema kunnen verwachten. Daarnaast worden ook de nachten in Heineken en Lima, het ArmadiLLow-programma én de DJ’s van de Lowlands Headphone Disco op donderdag binnenkort nog bekend gemaakt.

Lowlands 2023

Het zal je vast niet ontgaan zijn maar Lowlands 2023 is weer een compleet uitverkochte editie. Wie nog een kaartje wil scoren kan dat doen via het doorverkoop platform van Ticketmaster. Ook dit jaar is er weer genoeg te doen op het festival. Naast ijzersterke headliners Billie Eilish, Florence + The Machine en Nothing but Thieves is er bijvoorbeeld ook een volledig theaterprogramma en wetenschapsprogramma. Voor wie wil lachen is er zelfs een volledig comedyprogamma en als je alleen komt om te dansen zul je ook geen moment stil staan.

Mee praten over de laatste namen? Dat kan op ons Festileaks Forum!

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.