Lowlands 2023 onthult danceprogramma: Avalon Emerson, Job Jobse en meer

Sfeer Bravo - Lowlands 2018
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

Het programma van Lowlands 2023 raakt alsmaar voller en voller. Vandaag presenteert de organisatie een groot pakket aan dance-acts. Onder andere Avalon Emerson, Job Jobse en Black Sun Empire gaan zorgen voor dansende menigtes in Biddinghuizen.

Elektronische muziek is al lang niet meer weg te denken in de Flevopolder. De organisatie maakt vandaag een flink arsenaal aan dancenamen voor Lowlands 2023 bekend. Naast Avalon Emerson, Job Jobse en Black Sun Empire zullen ook Bicep, Charlotte De Witte, en Jayda G de bezoekers voornamelijk in de nachtelijke uren de nodige BPM’s voorschotelen. Bij de vorige worp werd al via de verschillende sociale media benoemd dat het elektronische- en danceprogramma snel zou volgen. En dit zijn ze:

 • Avalon Emerson DJ set
 • Bambii
 • Bella
 • Bibi Seck
 • Bicep (Live)
 • Black Cadmium
 • Bolis Pupul
 • Charlotte de Witte
 • Coloray B2B Ineffekt
 • Crystallmess b2b Toxe
 • David Vunk
 • Dimension
 • Doran Electra
 • Eliza Rose
 • Elkka
 • EYCEE
 • Fafi Abdel Nour
 • Glade Paling
 • JASSS
 • Jayda G
 • Jeans B2B Spekki Webu
 • Job Jobse
 • Jyoty
 • LSDXOXO B2B VTSS
 • Mary Lake
 • Mechatox
 • Moderat
 • Nia Archives
 • Palms Trax
 • Partiboi69
 • Sekan
 • Sherelle
 • SPFDJ
 • Stranger
 • T & Sugan
 • Torus
 • ¥///0 $#£[[
 • Zohar
Eigen HTML blok voor socialpost

Het gaat alle kanten op

Wie bekend is met Lowlands weet dat er flink in de breedte wordt geprogrammeerd, dus er is altijd voor ieder wat wils. De grootste acts voor Lowlands 2023 werden bij de eerste reeks namen al gepresenteerd: Billie Eilish, Florence + The Machine, Charlotte De Witte en Nothing But Thieves. Niet lang daarna trakteerde de organisatie ons op onder andere indie-supergroep boygenius, rapper Pusha T en ons eigen S10 en Son Mieux. Waar hoop jij nog op? Of wie lijkt jou een zekerheidje op de poster van Lowlands 2023? Laat je horen op ons forum!

Lowlands 2023 is uitverkocht

We leggen nog maar eens de vinger op de zere plek: Lowlands 2023 is helemaal uitverkocht. En het oude vertrouwde TicketSwap is vakkundig uitgeschakeld door de organisatie. Wie aankomende zomer toch nog naar Biddinghuizen af wil reizen zal zijn spaarvarkentje vaarwel moeten zeggen. Want de doorverkooptickets gaan voor bizarre prijzen over de digitale toonbank.

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.