Wildeburg betaalt bezoekers €69 terug na afgelaste zondag

Wildeburg 2023 – Rachel Ecclestone

Toch nog een lichtpuntje aan de horizon voor bezoekers van Wildeburg 2023. Zij kunnen hun geld terug krijgen nadat de laatste dag geannuleerd moest worden.

De laatste dag van het festival viel helaas letterlijk en figuurlijk in het water. Door slechte weersomstandigheden was het niet verantwoord om de afsluitende dag van Wildeburg 2023 voort te zetten. De organisatie laat nu weten dat de teleurgestelde bezoekers gecompenseerd zullen worden.

Het nieuws heeft even op zich laten wachten. De organisatie benoemt dat het een ‘stuk langer duurde dan we hadden gewild‘, maar dat er mooie uitkomsten zijn geregeld. Afhankelijk van de situatie krijgen gedupeerden automatisch hun geld terug. In sommige gevallen moeten bezoekers een formulier invullen om de compensatie voor Wildeburg 2023 te ontvangen.

Wildeburg 2023 – Rachel Ecclestone

Volledige terugbetaling

Voor de zondaggangers geldt dat zij quitte zullen spelen: het volledige aankoopbedrag van een dagkaart à 69 euro wordt automatisch vergoed. Dat geldt ook voor wie fysiek een kaart heeft gekocht, maar daarvoor dien je wel een formulier in te vullen. De organisatie komt de bezoekers tevens tegemoet door voorrang te geven op de felbegeerde kaartverkoop van Wildeburg 2024. Zelfs de parkeer- en pendelbustickets voor de zondag worden volledig vergoed.

Daarnaast krijgt iedereen die een weekendkaart voor Wildeburg 2023 had gekocht 69 euro compensatie. Zij konden wel proeven van het mysterieuze festival en krijgen daarom volgend jaar geen voorrang. De pendelbus-, huurtent- en kampeerkaarten worden voor één derde vergoed. En toevallig nog een paar munten in je zak gevonden? Ja, daarvoor krijg je ook nog geld terug.