Dit zijn de eerste namen voor Eurosonic Noorderslag 2024

Photo credit: Nikki Born / Festileaks

Eurosonic Noorderslag maakt de eerste namen voor haar 38ste editie bekend. 38 aanstormende Europese acts treden op in Groningen, waaronder de Nederlandse artiesten Claude, Elmer, Froukje en Joost.

Van 17 tot en met 20 januari 2024 zijn de volgende acts te bewonderen tijdens Eurosonic Noorderslag. Dit zijn alle namen in alfabetische volgorde:

Opkomende festivalacts

De acts op bovenstaande lijst zijn artiesten om zeker in de gaten te houden. Ze zijn geselecteerd in samenwerking met Europese nationale radiostations, en zijn stuk voor stuk opkomende talenten. Een deel van hen zal komend jaar al te bewonderen zijn op de festivalweides. De anderen gaan we hoogstwaarschijnlijk terugzien in daaropvolgende jaren. Natuurlijk hoef je daar niet op te wachten, en kan jij ze komende januari alvast met eigen ogen aanschouwen in Groningen. De kaartverkoop voor Eurosonic is namelijk gestart, tickets zijn verkrijgbaar via de website van ESNS.

Popprijs

Traditiegetrouw wordt tijdens ESNS ook de Popprijs uitgereikt. Deze prijs van Buma Cultuur wordt uitgereikt aan de persoon of artiest die in het afgelopen jaar de belangrijkste bijdrage heeft geleverd aan de Nederlandse popmuziek. Vorig jaar won Goldband deze prestigieuze prijs. De uitreiking vindt komend jaar plaats op zaterdag 20 januari 2024 tijdens Noorderslag.

Eurosonic Noorderslag Logo

Eurosonic Noorderslag 2024

Locatie
Nederland
Groningen, Nederland
Datum 17-20 januari 2024
Tickets Kopen