Advertisement

The 1975 kondigt extra show in Amsterdam aan

Photo credit: Lotte Spek / Festileaks

The 1975 kondigt een extra show aan in Nederland. Dit tweede optreden zal drie weken na de eerste show plaatsvinden op 24 maart in de AFAS Live.

De Britse band liet tijdens hun optreden op Best Kept Secret al doorschemeren dat ze snel terug zouden keren naar Nederland. Na dat memorabele optreden bleef het in de hete zomermaanden eventjes stil. Tot afgelopen week. The 1975 kondigde hun volledige Europese tour aan die start in februari 2024. Er stond vooralsnog één datum gepland in Nederland op 2 maart 2024, daar is nu verandering in gekomen.

Photo credit: Lotte Spek / Festileaks

Extra show The 1975 op 24 maart 2024

Op 24 maart zullen The 1975 nog een show spelen in de AFAS Live. Dat is goed nieuws voor de fans die nèt misgrepen bij de eerste ronde, want de eerste show van The 1975 op 2 maart was binnen no-time uitverkocht. Dus Matty Healy en zijn bandleden keren drie weken later weer terug naar Amsterdam. Je kan je tickets bestellen via de officiële website.