Eurosonic Noorderslag 2024 deelt 19 nieuwe namen

Weer nieuwe namen voor Eurosonic Noorderslag 2024 en niet zo maar namen, vooral ook Poolse namen. Tijdens de editie van ESNS 2024 zal het festival ook focus leggen op de Poolse muziek industrie en daarom worden onder andere LASY en Franek Warzywa & Młody Budda toegevoegd aan de line-up.

Gelukkig zijn dat niet de enige naast deze twee zijn er nog zeventien anderen namen toegevoegd aan de line-up voor het festival wat plaats vindt van 17 tot 20 januari in Groningen. Hier onder zijn de namen op alfabetische volgorde:

Eerder kondigte het festival 38 namen aan, aangezien in 2024 de 38ste editie van Eurosonic Noorderslag plaats vindt.

Focus op Poolse muziek industrie

ESNS kan super goed helpen om een kleine kickstart te geven aan iemand z’n muziek carriere. Daarom krijgt een land altijd wat extra aandacht om zo andere opkomende artiesten in het zonnetje te zetten. Dit jaar is Polen het focus land van het festival. Zo laat de organisatie de diversiteit aan muzikaal talent van Polen in heel Europa zien. De elf acts uit Polen bestaan uit: Artificialice, Berry Galazka, Ciśnienie, Franek Warzywa & Młody Budda, Immortal Onion x Michał Jan, Izzy and the Black Trees, Jann, Klawo, LASY, Waclaw Zimpel, and Zamilska.

Kaarten 2024 editie

Wil jij deze nieuwe Poolse acts nou niet missen? De kaartverkoop van ESNS 2024 is al gestart via de website. Voor een Eurosonic Noorderslag Passe-Partout van woensdag tot zaterdag ben je dit jaar €175,-kwijt. Alleen Eurosonic passe-partout van woensdag tot vrijdag kost €110,- en dag tickets varrieren van €42,- tot €52,50,- per dag. Dan kan je er ook voor kiezen om alleen naar Noorderslag te gaan op zaterdag en daar voor ben je €85 kwijt tenzei je een CJP pas hebt of onder de 28 jaar bent dan kan je ook een ticket kopen voor €35. Dus wacht niet langer en zie alle acts die we aankomende zomer (of die daarna) op de festivalweides kunnen verwachten.