Advertisement

Loting Wildeburg 2024 is nu geopend

Het is weer tijd om je geluk op de proef te stellen, je kunt je vanaf nu inschrijven voor de loting van Wildeburg 2024.

Zat jij vorige week met stress achter de laptop om Glastonbury 2024 tickets te bemachtigen? Of heb je nog zenuwen door de kaartverkoop van Lowlands 2023? Dan ben je bij Wildeburg 2024 aan het juiste adres voor een ‘stressloze’ kaartverkoop. Zoals elk jaar verloopt de mogelijkheid om tickets te kopen via een loting. Het is vanaf nu mogelijk om je in te schrijven op de website. Iedereen moet hiervoor een nieuw account aanmaken.

De loting voor Wildeburg 2024 is open tot 4 december, 23:59 uur. Het is mogelijk om één weekendkaart te kopen als je wordt ingeloot. De campertickets worden op een later moment verdeeld. Het is daarnaast niet toegestaan om je te registreren met meer dan één account. Ook TicketSwap-stress blijft je de komende tijd bespaard. Om te voorkomen dat de tickets minuten na aanschaf met winst worden doorverkocht, geeft de organisatie aan voorlopig geen gebruik te maken van TicketSwap.

De uitslag wordt bekendgemaakt op 8 december in het Dorpsloket.

Restitutie

Er is meer goed nieuws voor bezoekers van de afgelaste editie van dit jaar. Het verwachte noodweer tijdens de editie van 2023 was zo heftig, dat de zondag geannuleerd moest worden. De organisatie heeft hard gewerkt om compensatie te regelen voor de gedupeerden. Wildeburg laat nu weten dat het geld uiterlijk in januari wordt overgemaakt. Zondaggangers, die het festival dit jaar helaas helemaal niet konden bezoeken, krijgen voorrang op de kaartverkoop voor komende editie. Dat had de organisatie al eerder beloofd; meer informatie volgt op een later moment.

Elk jaar schrijven veel festivalliefhebbers zich in voor de loting van Wildeburg, en dat zal in 2024 niet anders zijn. Zij hopen een kaartje te bemachtigen voor een mysterieuze ervaring op een prachtig terrein. In een grote, wilde speeltuin vol natuur wordt drie dagen lang gedanst, rondgedwaald en verbinding gezocht. De locatie is al een avontuur op zich; het is geen verrassing dat Wildeburg dit jaar de Festival Award voor het ‘Beste Randprogramma’ won. Volgend jaar is het festival terug van 12 tot en met 14 juli 2024.

Wildeburg Logo

Wildeburg 2024

Locatie
Nederland
Kraggenburg, Nederland
Datum 12-14 juli 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen