Coachella 2024 bevestigt line-up: Lana Del Rey, Tyler, The Creator en meer

Courtesy of Coachella

Coachella is één van de meest toonaangevende evenementen van het festivalseizoen. Het Amerikaanse megafestival vindt plaats tijdens twee weekenden in april. In 2024 trappen onder andere Lana Del Rey, Tyler, the Creator en Doja Cat het festivalseizoen af in Californië.

Net als vorige jaren strekt Coachella 2024 zich uit over twee weekenden, met elke keer dezelfde line-up. Bovenaan de poster voor deze editie pronken Lana Del Rey, Tyler, the Creator en Doja Cat. Maar ook verderop op de poster staan klinkende namen. In de kleinere lettertypen vind je grote artiesten zoals J Balvin en Blur. Daarnaast boekt Coachella in 2024 ook Europese techno-dj’s zoals Charlotte De Witte en Reinier Zonneveld. Helemaal onderaan staat bovendien de opvallende reünie van No Doubt, de band onder leiding van Gwen Stefani.

Bekijk het volledige affiche hieronder:

Coachella 2024 al uitverkocht?

Ondanks de rommelige headline show van Frank Ocean en de hoge prijzen voor burrito’s en koffie vorig jaar, zullen tickets voor Coachella 2024 weer als warme broodjes over de toonbank gaan. De ticketverkoop begint aanstaande vrijdag 19 januari: wie een kans wil wagen, kan zich eerst nog pre-registreren. Een kaartje kost ongeveer 500 dollar. Voor weekend 2 is het doorgaans makkelijker tickets te bemachtigen dan weekend 1, tipt het festival ook nog maar eens.

Coachella staat bekend om zijn hoge ticketprijzen en extravagante vip-pakketten, die essentieel zijn voor een plek vooraan bij het podium. Maar het festival staat ook bekend om een uitgebreid randprogramma. Naast de muziekoptredens is er een scala aan activiteiten te beleven in de woestijn rondom Los Angeles.