AC/DC hint naar grote aankondiging

Photo: Josh Cheuse

Op Instagram plaatst AC/DC een teaser met een zeer eenvoudige vraag: ‘Are you ready?’. Krijgen we dan eindelijk die langverwachte tourdata?

Er gingen al een tijdje geruchten rond een mogelijke terugkeer naar Europa van de rocktitanen van AC/DC. Na de terugkeer op het Amerikaanse Power Trip, een loslippige burgemeester van München, en zeer zekere insiders bij onze zuiderburen, lijkt het er dan toch eindelijk van te komen. Op Instagram verschijnt vandaag een teaser waarin we het welbekende bliksem-logo zien flitsen, gevolgd door de vraag ‘Are You Ready?’. Dat zijn we zeker!

Amsterdam en Dessel

Insiders bij het Gazet van Antwerpen lijken het zeer zeker te weten: AC/DC komt in 2024 zowel naar Nederland als België, en wel Amsterdam en Dessel. In Amsterdam is dit dan naar alle waarschijnlijkheid de Johan Cruijff ArenA, waar de Australiërs in 2009 voor het laatst optraden.

Het Belgische Dessel kennen we vooral als thuisbasis van Graspop, dat een ruime maand eerder plaatsvindt dan de verwachtte doorkomst. Wel maakt het een outdoor concert zeer aannemelijk. Hoe dan ook zijn we er zeker klaar voor! En hopelijk doet bassist Cliff Williams ook nog een ronde mee?