Check hier de plattegrond van DGTL 2024

DGTL heeft het terrein weer op de schop gegooid voor 2024. Op zoek naar je favoriete stage? Check dan hier de kaart van het festival op het NDSM-terrein in Amsterdam.

Op zich is het terrein van DGTL vrij overzichtelijk, maar toch goed om even in te prenten waar nou precies welke stage is. Bijna alles is hetzelfde gebleven ten op zichte van vorig jaar: de grote kas ‘AMP’, de kleine kas ‘Frequency’ en de headlinertent ‘Modular’ vind je nog altijd op dezelfde plek. Wel is de Boiler Room van onderaan de helling terug naar binnen verplaats, waar vorig jaar nog het nu verdwenen ‘Live’ podium zat. Ook is in het hart van het terrein de DGTL Dome toegevoegd, en host 3FM een (mini) stage in de NDSM-Kraan.

De loopafstanden op DGTL zijn minimaal: in maximaal 10 minuten, maar waarschijnlijk minder, loop je van de ene naar de andere kant van het terrein. Ten minste, als je onderweg niet 437 bijzonder leuke mensen tegen zou komen met wie je zin hebt om een praatje te maken. Toch weer een act gemist, oeps.

DGTL 2024 Plattegrond

Check hier de volledige kaart voor DGTL 2024, met ook aangegeven waar de recycle punten zijn en de innovaties die het festival test. Klik op de afbeelding om ‘m full-screen te trekken.

Op zoek naar meer DGTL? Check de DGTL timetable, onze 9 tips, of de startergids voor je eerste keer DGTL.

DGTL Logo

DGTL 2024

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 29-31 maart 2024
Line-up
Eliza Rose
Weval
Bonobo
Eliza Rose, Weval, Bonobo +81 meer
Tickets Niet meer beschikbaar.