Dit is het DGTL 2024 blokkenschema

Photo credit: Jordy Brada / DGTL

Eieren zoeken, brunchen met de fam en natuurlijk: DGTL! De belangrijkste paastraditie van allemaal vindt dit weekend weer plaats in Amsterdam. Twee dagen en drie nachten lang kunnen de voetjes van de vloer op het NDSM-terrein. Check hier de timetables voor DGTL 2024.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: de blokkenschema’s voor DGTL 2024 vallen niet mee. In de nachten is het goed te doen: dan is er maar één stage, dus geen clashes. Maar op zaterdag en zondag is het kiezen of delen. Vooral de headliner-clash op zondag, waarbij je moet kiezen tussen Marlon Hoffstadt, Avalon Emerson, Boys Noize + LSDXOXO of Chris Stussy zal hele vriendengroepen naar verwachting verscheuren.

Via bovenstaande knop kom je op een handige timetable pagina uit waarbij je zelf je favorieten kunt aanvinken. Pro-tip: ram op je screenshot button en stel ‘m tijdelijk in als achtergrond van je lockscreen. Altijd op de hoogte.

Liever een lekker deelbaar plaatje? Dan word je hieronder op je wenken bedient. Klik op de afbeelding om ‘m full-screen te trekken.

En wil je weten waar nou precies welke stage is? Bekijk dan hier de plattegrond voor DGTL 2024.

DGTL Zaterdag Timetable

DGTL Zondag Timetable

Vrijdagnacht

Zaterdagnacht

Zondagnacht

Op zoek naar meer DGTL? Check onze 9 tips, of onze startergids voor je eerste keer DGTL.

DGTL Logo

DGTL 2024

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 29-31 maart 2024
Line-up
Eliza Rose
Weval
Bonobo
Eliza Rose, Weval, Bonobo +81 meer
Tickets Niet meer beschikbaar.