Het optreden dat Live deze zomer op Pinkpop geeft, is het enige optreden dat de band dit jaar in Europa zal geven. Dat laat de band weten via Facebook. 

Woensdag werd tijdens de perspresentatie van Pinkpop bekendgemaakt dat de band dit jaar voor de vijfde keer op het festival zal staan. In 2000 en 2002 waren ze zelfs headliner. Vandaag laat de band via Facebook weten dat zij dit jaar geen andere optredens zullen geven in Europa. Daarmee heeft Pinkpop een zeer straffe boeking op de affiche staan.

De afgelopen maanden werd er flink gespeculeerd over een reünie van de band. Halverwege november werd duidelijk dat het echt zou gaan gebeuren. Vooralsnog stonden er enkel Amerikaanse festivals op de planning. Pinkpop was het eerste, en blijkbaar dus enige, Europese festival waar de band dit jaar optreedt.

Wil jij er bij zijn? Tickets voor het festival zijn sinds vanochtend te scoren via de site. 

Pinkpop 2017

Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk

Pinkpop 2017 vindt plaats op 3, 4 en 5 juni 2017. In het Pinksterweekend strijkt het oudste onafgebroken popfestival van Europa weer neer op Megaland in Landgraaf. Green Day, Justin BieberSystem Of A Down, Martin Garrix, Kings of Leon en LIVE zijn de grote namen van deze editie. De kaartverkoop is gestart. Net als vorig jaar leg je € 95,- neer voor een dagje Pinkpop en € 195,- voor een heel weekend. Zie voor meer info de site van Pinkpop of onze programmapagina.

DELEN
Houdt van woordgrapjes, gaat naar school en woont in Amsterdam en is oprichter, vice president en CEO van de Linda, Roos & Jessica-fanclub. Tevens enige lid.