Kiss laatste headliner Download Festival 2015

Download 2015 headliners

Kiss is de derde en laatste headliner voor Download Festival en zal op zondag op het hoofdpodium van het festival afsluiten. Dit werd vanmorgen door de organisatie bekend gemaakt. Naast Kiss zijn ook Mötley Crüe, Slash met Myles Kennedy & The Conspirators en Enter Shikari aan de affiche toegevoegd. 

De aankondiging van Kiss komt niet als een verrassing. Hoewel Andy Copping officieel stelde dat het om een fake line-up ging, blijkt de lek van Gene Simmons via Twitter vorige week juist te zijn. Mötley Crue is dit jaar gestart met The Final Tour en zal met het optreden op het Download Festival afscheid nemen van het Britse festivalpubliek.

Eerder werden Slipknot en Muse als headliners en Judas Priest, Five Finger Death Punch, Black Stone Cherry,Faith No More, A Day To Remember en Marilyn Manson als ‘special guests’ bekend gemaakt.

Download festival vindt plaats in Donington Park in Engeland in hetzelfde weekend als Pinkpop: van 12 tot 14 juni 2015. Kaarten zijn morgen vanaf 9.00 te koop via de website.

Download Festival Logo

Download Festival 2024

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Leicestershire, Verenigd Koninkrijk
Datum 14-16 juni 2024
Tickets Kopen