Advertisement

Where The Wild Things Are maakt blokkenschema bekend

wtwta 2015 line-up

Vandaag maakte Where The Wild Things Are de langverwachte blokkenschema’s bekend. Inclusief de aller-, allerlaatste namen in de vorm van GANZ, Elias Mazian (artist), een Subbacultcha!-feestje met Rats On Rafts, zZz en DJ Juju, en Boogie Ball feat. Roger Brouwn & Sunny Sjoerd!

Toch nog wat namen dus. Terwijl de organisatie al had aangekondigd dat de line-up compleet was. Dit illustreert meteen de sfeer van Where The Wild Things Are. Er is genoeg ruimte in het programma voor nog meer feestjes. Zo zullen concerten niet alleen in de Willem Ruis Tent, Action Factory, Desperados of Saffraan bij te wonen zijn, maar zullen ook in diverse bungalows de meer spontane en intieme optredens of feestjes plaatsvinden.

Programma

De vrijdagavond heeft een Belgisch tintje, want Oscar & The Wolf, Magnus en dEUS staan allen op de eerste festivaldag ingepland. Samen met o.a. Allah-Las, Afterpartees en Benjamin Booker zullen ze het festivalweekend inluiden.

wtwta blokkenschema vrijdag

De zaterdagplanning is een feestje op zich. De festivalgangers worden getrakteerd op diverse muziekgenres: van de eigen soul-sound van Curtis Harding tot de dancepunk van Death From Above 1979; van de raps van Akwasi tot indiepop hitjes van Saint Motel. Na het wakker worden op zondagochtend met Fink vorig jaar op Lowlands, mag de band dit jaar op het hoofdpodium de zaterdagavond afsluiten op Where The Wild Things Are. De zaterdagnacht worden gedomineerd door feestjes van 22 tracks en subbacultcha! Er is voor ieder wat wils.

wtwta blokkenschema zaterdag

De zondag belooft ook veel goeds. Opruiende electrobeats van Skip & Die, catchy soul tunes van Jungle, psychedelische barokpop van Jacco Gardner en de experimentele deuntjes van Panda Bear zorgen voor een ijzersterk laatste festivaldag.

wtwta blokkenschema zondag

Where The Wild Things Are 2015

Where The Wild Things Are wordt voor de derde keer georganiseerd en vindt plaats in Center Parcs De Eemhof in het weekend van 6 t/m 8 maart. Het festival is een zogeheten Weekender en kent geen dagtickets. Een festivalticket is alleen beschikbaar in combinatie met een verblijf in een bungalow. Prijzen variëren tussen de 179 en 209 euro. Het festival is nog niet uitverkocht; de kaartverkoop verloopt via Center Parcs, online of telefonisch: 0900 – 660 660 0 (€0,50 p.m.).