Open’er bevestigt Libertines en Alabama Shakes

419
the libertines
the libertines

The Libertines zijn vandaag aangekondigd als headliner voor Open’er. Ook speelt Alabama Shakes op het Poolse festival in Gdynia.

Open’er kondigt vandaag The Libertines als headliner aan. De Britse band heeft deze zomer al meerdere festivaloptredens staan, waaronder Best Kept Secret in Hilvarenbeek. Alabama Shakes staat op woensdag 1 juli op het podium. Het concert op Open’er is voor hen het eerste concert in Polen.

Open’er 2015

Open’er vindt plaats van 1 tot en met 4 juli 2015 in Gdynia, Polen. Naast The Libertines en Alabama Shakes spelen onder andere Faithless, Drake, Mumford & Sons en Kasabian op het festival. Een ticket voor het gehele festival met camping kost je € 150,-. Daarnaast zijn er kaarten voor het hele festival zonder camping, tickets voor enkel het weekend en dagkaarten beschikbaar. Voor meer informatie over het festival, de line-up en dergelijke kun je terecht op de website van Open’er.

 

Stervende, door de festivalloze zomer. Is het al 2021?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.