Droneverbod tijdens Rock Werchter en TW Classic

rock werchter

De gemeente Rotselaar heeft een verbod uitgevaardigd tegen het gebruik van drones tijdens Rock Werchter en TW Classic. We de regels overtreedt kan een tijdelijke inbeslagname en een boete van 350 euro tegemoet zien.

Volgens De Morgen is het voor het eerst dat het gebruik van drones op en rond de festivalweide is verboden. Het bezit van drones en/of de besturingssystemen en het gebruik ervan wordt verboden op de openbare weg en het openbaar domein binnen de perimeter van het festivalgebeuren en op de invalswegen Stationsstraat, Provinciebaan, Hogeweg, Varentstraat en Tremelobaan.

Geen drones voor Muse?

Muse kondigde eerder al aan drones te willen gebruiken tijdens hun festivaloptredens deze zomer. Voor de show op Rock Werchter lijkt dit voornemen dus op losse schroeven te staan.

Rock Werchter 2015

Rock Werchter vindt dit jaar plaats van 25 tot en met 28 juni 2015. Er zijn enkel nog kaarten beschikbaar voor vrijdag 26 juni. Een dagticket is voor €95,- te verkrijgen. Voor de overige dagen en het gehele weekend heeft Rock Werchter de Ticket Exchange Desk geopend. Check hier alle informatie rondom Rock Werchter 2015.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 29 juni - 2 juli 2023
Tickets Dagkaarten vanaf €127. Combitickets vanaf €292. Kopen