Rock Werchter krijgt eigen kledinglijn

Rock Werchter Festival

Rock Werchter en kledingketen JBC slaan de handen ineen voor een heuse kledinglijn. Beide vieren dit jaar hun veertigste verjaardag, een goede reden om samen een feestje te geven.

De kledinglijn is geïnspireerd door het boek ‘Rock Werchter sinds 1975‘ en het Rock Werchter X belevingscentrum, een museum gewijd aan het beroemde Belgische festival. De collectie laat zich vooral kenmerken door veel gebruik van zwart- en grijstinten, maar ook door (oude) logo’s van het festival.

Voorbeelden van kledingstukken zijn t-shirts met het allereerste affiche van het festival en truien met daarop het logo van Rock Werchter. Andere kledingstukken verwijzen subtieler naar het festival door bijvoorbeeld prints van oude festivalbandjes te bedrukken in broekzakken en hemden.

De kledingstukken kunnen vanaf 27 mei worden gekocht in alle Belgische winkels van JBC. De schade zal tussen de €19,90 en €79,90 per item bedragen.

keldingwerchter

Rock Werchter 2015

Rock Werchter vindt dit jaar plaats van 25 tot en met 28 juni 2015. De grootste namen op het affiche zijn Foo Fighters, Muse en Mumford And Sons. Het festival is bijna uitverkocht, er zijn inmiddels geen tickets meer voor donderdag, zaterdag, zondag of het hele festival. Er zijn alleen nog enkele kaarten beschikbaar voor de vrijdag. Een dagticket is voor 95 euro te verkrijgen. Check hier alle informatie rondom Rock Werchter 2015.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen