Lowlands 2015 strikt Balthazar, Lianne La Havas en meer

balthazar band

Zit je nog te twijfelen over dit festivalseizoen? Lowlands 2015 is nog niet uitverkocht en presenteert vandaag weer nieuwe namen! Onder andere Balthazar en Lianne La Havas zullen alle Lowlanders trakteren op een optreden deze zomer. 

De line-up voor Lowlands 2015 begint steeds meer vaste vormen te krijgen. Naast Balthazar en Lianne La Havas, zijn ook Kenny B, Joost van Bellen en Projekt Rakija bijgeschreven op het affiche.

Grote Lowlands Schrijfwedstrijd

Ook is vorige week de derde editie van de Grote Lowlands Schrijfwedstrijd van start gegaan. Via deze wedstrijd gaan Lowlands, uitgeverij Nijgh en Van Ditmar en nrc.next op zoek naar het schrijftalent van de toekomst. Het beste verhaal gaat er met een prijzenpakket vandoor waardoor je schrijfcarrière wellicht de vliegende start krijgt die hij verdient. Meedoen? Mail dan vóór vrijdag 17 juli 2015 je inzending naar schrijfwedstrijd@lowlands.nl. Ronald Giphart is juryvoorzitter en zal samen met de andere juryleden alle inzendingen beoordelen. Klik hier voor verdere informatie.

Check de Lowlands 2015 line-up op YouTube en Spotify

Wil je niet alleen maar lezen, maar ook kijken en luisteren naar wat je te wachten staat in Biddinghuizen? Check dan onze Lowlands 2015 playlist op YouTube of Spotify!

Lowlands 2015

Lowlands 2015 vindt plaats op 21 t/m 23 augustus op het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen. Er zijn relatief vroeg al grote namen bekend gemaakt. Wat te denken van The Chemical Brothers, Underworld, Major Lazer, Ben Howard en Limp Bizkit? Ook veel artiesten met nieuw materiaal zijn al geboekt. Denk daarbij aan bijvoorbeeld Django Django, FFS en Tame Impala. De ticketverkoop is al in volle gang, dus twijfel niet langer en scoor hier jouw kaartje voor €195,- (incl. camping en pendelbus)!

Lowlands Logo

Lowlands 2022

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 19-21 augustus 2022
Line-up
Arctic Monkeys
The Opposites
Stromae
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.