Zondag Pinkpop 2016 bijna uitverkocht

Pinkpop
Foto: Sascha Teschner

Opgelet! Wil je Paul McCartney, Lionel Richie of een van de ander acts van de Pinkpop-zondag zien, dan moet je snel zijn. De laatste kaarten zijn in de verkoop gegaan.

Op de laatste dag van het Limburgse festival zijn naast Paul McCartney en Lionel Richie ook Kygo, Balthazar en vele anderen te zien.

De weekendkaarten zijn al een tijdje uitverkocht. Als je er bij wilt zijn, is dit dus het moment om je kaarten te kopen.

Jan Smeets ontvang een Special Achievement Award

Pinkpop-directeur Jan Smeets heeft van Dutch Live Entertainment Production Awards de award voor speciale verdiensten gekregen. De awards werden dit jaar voor de tweede maal uitgereikt. Afgelopen jaar ging John Mulder, voormalig directeur van Mojo Concerts, er met de award vandoor.

Pinkpop 2016

Het oudste onafgebroken popfestival van Europa vindt plaats op 10, 11 en 12 juni op het bekende Megalandterrein in Landgraaf. In februari werd de line-up grotendeels bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse persconferentie. Alle combi-tickets zijn uitverkocht, een dagkaart koop je voor €95. De line-up werd grotendeels bekendgemaakt op de persconferentie. Naast headliners Red Hot Chili Peppers, Paul McCartney en Rammstein staan onder meer Doe Maar, Lionel Richie, James Morrison en Major Lazer op het podium in Landgraaf. Voor alle informatie over het festival en de complete line-up check je onze programmapagina.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2016

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 10-12 juni 2016
Line-up
Walking On Cars
Midas
Tickets Niet meer beschikbaar.