Wijzigingen in programma Stage 4

Er vinden vandaag een aantal wijzigingen plaats in het programma van het vierde podium van Pinkpop. Het optreden van Waxfiend & Prime / Sevn Alias / Broederliefde wordt ingekort.

Het optreden van de Nederlandse hiphoppers kan niet tegelijk plaatsvinden met het optreden van Paul McCartney door conflicterende geluidsniveaus. Het optreden van Waxfiend & Prime vervalt hierdoor. Sevn Alias en Broederliefde treden op van 21:10 tot 21:45. Daarna kunnen alle bezoekers een plekje gaan zoeken voor de afsluitende show van Paul McCartney.

Pinkpop 2016

Vandaag is de laatste dag van Pinkpop 2016. Er bij zijn vandaag kan nog. Als je je kaartje koopt kun je onder andere genieten van optredens van Paul McCartney, Balthazar en Bring Me The Horizon.

Wil je je helemaal tot in de puntjes voorbereiden op het festivaloptreden van Paul McCartney? Check dan Macca’s gehele setlist op ons Spotify kanaal. Ook hebben we op basis van eerdere optredens de verwachtingen voor vanavond op een rijtje gezet. Ook kun je vast oefenen voor het meezingen van Hey Jude met de set closer van Sir Paul McCartney.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2016

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 10-12 juni 2016
Line-up
Walking On Cars
Midas
Tickets Niet meer beschikbaar.