Advertisement

FestiTinder! Wat zijn jouw favoriete Foo Fighters-nummers?

dave grohl

Gisteren kwam het verlossende woord: Foo Fighters speelt op 2 juli 2017 de Werchterweide plat! Welke nummers hoop jij live te beleven? Speel nu FestiTinder en geef ons een blik op jouw droomsetlist!

Vraag een willekeurige bezoeker van Rock Werchter 2015 naar de Foo Fighters en het antwoord is nog altijd eenduidig: the pain is still real. Toch zorgen de Foo’s komende zomer zelf voor de pleister op de wonde. Na Open’er Festival, NOS Alive en Roskilde mag ook Rock Werchter zich opmaken voor de komst van één van de grootste live acts van dit moment.

FestiTinder!

Natuurlijk scoor jij op 19 november een festivalticket en wordt je droom werkelijkheid. Welke setlist zie jij Dave Grohl en zijn mannen het liefst spelen in de zomer van 2017? Komt de song in jouw dromen voor? Swipe dan rechts. Is het nummer niks voor jou? Swipe dan naar links. Tinderen maar!

Rock Werchter 2017

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Met RadioheadSystem Of A Down en Linkin Park zijn vooralsnog drie acts bekend. Ongetwijfeld volgen er de komende weken meer namen voordat de eerste kaarten in de verkoop gaan. Ticketverkoop begint op 19 november. Meer informatie over komende editie vind je op de website van het festival of op onze Rock Werchter 2017 programmapagina.

Op ons forum wordt natuurlijk weer volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie. Houd dit dus in de gaten, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste geruchten!

Over de auteur ✍️

Boy Janissen

Janisje van alles binnen Festileaks. Schrijven, quizjes maken, cheffen, bier drinken - you name it. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de vastelaovendj van toeten noch blazen. Down The Rabbit Hole is mijn favoriete zomercarnaval.

Meer van Boy