Advertisement

James Blake naar Open’er Festival 2017

(c) Joris Bulckens

James Blake staat daags voor Rock Werchter op het Poolse Open’er Festival. Hij speelt er op woensdag 28 juni. 

Voor James Blake is het zijn tweede keer op de Open’er affiche. In 2011 stelde hij er zijn debuutplaat voor. De aankondiging is interessant voor Rock Werchter, want de elektro producer zou zomaar op beide festivals kunnen spelen. Afgelopen jaar was hij er al bij in Werchter. Hij sloot op donderdag de KluB C af.

James Blake

James Blake is een Britse singer-songwriter en producer uit Londen. We kennen hem van veel meer dan zijn ‘Limit to Your Love’ cover van Feist. In 2010 bracht hij EP’s uit met dubstep invloeden, maar op zijn albums is hier weinig meer van te horen. Nadat het eerste album van de producer al goed ontvangen werd, kreeg James Blake een prestigieuze Mercury Award voor de opvolger: Overgrown.

Afgelopen jaar kwam alweer de derde plaat uit. Hiervoor werkte hij samen met onder andere Bon Iver. Met The Colour In Anything stond hij onder meer op Lowlands. Ook dit jaar zitten er weer festivals in het vat voor de singer-songwriter.

Open’er 2017

opener

De 16e editie van Open’er Festival vindt plaats van 28 juni tot 1 juli in het Poolse Gdansk. Early-bird tickets zijn te koop tot 15 december en kosten € 125,- euro voor een combiticket inclusief camping. Wie later beslist zal € 145,- moeten neertellen. Onder andere Foo Fighters en Radiohead staan op de affiche. Voor meer informatie bezoek je de website van het festival.

Open'er Logo

Open'er 2017

Locatie
Polen
Gdynia-Kosakowo, Polen
Datum 28 juni - 1 juli 2017
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Niet meer beschikbaar.