Advertisement

Mac Miller naar Open’er 2017

De organisatie van het Poolse Open’er blijft met namen strooien. Nadat gisteren James Blake werd aangekondigd is het vandaag de beurt aan Mac Miller. De Amerikaanse rapper is op vrijdag 30 juni op het festival te zien.

Er zijn tot nog toe 6 namen bekend voor Open’er. Naast Mac Miller en James Blake is ook van Foo Fighters, Radiohead, Prophets of Rage, en G-Eazy bekend dat ze het podium gaan beklimmen. Doordat Open’er in hetzelfde weekend als Rock Werchter plaatsvindt delen de festivals ieder jaar een aantal namen. Dit jaar zijn Foo Fighters en Radiohead op beide festivals te zien.

Mac Miller

De rapper uit Pittsburgh bracht dit jaar zijn nieuwe album The Divine Feminine uit. Na Blue Slide ParkGO:OD AM en Watching Movies With the Sound Off is dit het vierde studioalbum dat hij uitbrengt. Mac Miller scoorde hits met Donald TrumpBest Day Ever en Knock Knock. De rapper speelde eerder al op Rock Werchter, Woo Hah! en Pukkelpop. In 2017 gaat Mac dus weer op tournee. Tot nog toe is Open’er de enige Europese show die bekendgemaakt is, maar er volgen er vast meer. Eind juni is Mac in de buurt voor Rock Werchter. Hoop jij hem daar volgend jaar te zien?

Open’er 2017

opener

De 16e editie van Open’er Festival vindt plaats van 28 juni tot 1 juli in het Poolse Gdansk. Early-bird tickets zijn te koop tot 15 december en kosten € 125,- euro voor een combiticket inclusief camping. Wie later beslist zal € 145,- moeten neertellen. Onder andere Foo Fighters en Radiohead staan op de affiche. Voor meer informatie bezoek je de website van het festival.

Open'er Logo

Open'er 2024

Locatie
Polen
Gdynia-Kosakowo, Polen
Datum 3-6 juli 2024
Line-up
Sam Smith
Doja Cat
Foo Fighters
Tickets Kopen