Wat zijn jouw favoriete Doe Maar-nummers?

Doe Maar
Photo: Art of Booking

Doe Maar is hot! De band, onder leiding van Henny Vrienten en Ernst Jansz, tourt deze zomer langs diverse festivals. Welke Nederpop-klassiekers hoop jij live te beleven? Laat het ons weten in de FestiTinder!

Na een succesvolle terugkeer in 2016, met onder meer een optreden op Pinkpop en drie uitverkochte shows in de Ziggo Dome, is het in 2017 opnieuw raak. Doe Maar tourt deze zomer langs diverse festivals waaronder BospopConcert at Sea, Paaspop en Dauwpop.

Festitinder

Heb jij al een kaartje weten te bemachtigen voor een of meerdere festivals waar Doe Maar komende zomer zal spelen? Dan ben je waarschijnlijk al lang bezig met de voorpret. Laat ons en de heren van Doe Maar weten welke nummers jij graag wil horen! Ga jij voor hun bekendste hits? Of hou je toch meer van de onbekende albumtracks? Swipe rechts voor je favoriete nummers en swipe links voor de no-go’s van de band. Zo makkelijk kan het zijn. Tinderen maar!

Doe Maar

https://www.youtube.com/watch?v=3t_FQ3w2oBs

Doe Maar is wellicht de populairste Nederlandstalige band die ons land ooit heeft gekend. Met drie #1-albums (Skunk, Doris Day en Andere Stukken en 4us) op zak, had Doe Maar begin jaren 80 de superster-status bereikt. Het succes had echter een keerzijde en in 1984 besloot de band uit elkaar te gaan. Na enkele zeldzame reünie-optredens aan het begin van deze eeuw én in 2016, keren de golden oldies in 2017 opnieuw terug naar de Nederlandse festivalweides.

Nederlandse Festivals

Paaspop

Wanneer: 14 t/m 16 april 2017
Waar: Schijndel, Noord-Brabant
Tickets: dagkaart n.n.b, weekendkaart: €99,– (excl. camping)

Dauwpop

Wanneer: 25 mei 2017 (Hemelvaart)
Waar: Hellendoorn, Gelderland
Tickets: dagkaart € 49,-

Concert At Sea

Wanneer: 30 juni & 1 juli 2017
Waar: Brouwersdam, Zeeland
Tickets: uitverkocht

Bospop

Wanneer: 8 & 9 juli 2017
Waar: Weert-Noord, Limburg
Tickets: dagkaart € 65,-, weekendkaart: € 100,-

Over de auteur ✍️

Boy Janissen

Janisje van alles binnen Festileaks. Schrijven, quizjes maken, cheffen, bier drinken - you name it. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de vastelaovendj van toeten noch blazen. Down The Rabbit Hole is mijn favoriete zomercarnaval.

Meer van Boy