Cactusfestival 2017 bevestigt onder meer Warhaus en The Temper Trap

1172

Cactusfestival brengt vandaag het totaal aantal namen op 20. Onder andere Warhaus en The Temper Trap worden toegevoegd aan de line-up van het Brugse festival.

In het totaal maakt Cactus vandaag vijf nieuwe namen bekend. Van die vijf acts zijn er maar liefst vier afkomstig uit Belgie. Naast Warhaus zijn ook TaxiWarsTamino en Newmoon op de line-up van Cactus Festival verschenen. The Temper Trap brengt het totaal aantal nieuwe acts op vijf.

De nieuwe acts voegen zich bij onder meer Kaiser Chiefs, Richard Ashcroft en Róisín Murphy. Ook Millionaire en Michael Kiwanuka zijn komende zomer op het festival te vinden.

Cactusfestival 2017

Cactusfestival omslagfoto

Het Belgische Cactusfestival zal dit jaar plaatsvinden op 7, 8 en 9 juli in Brugge. Het festival weet jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers te trekken. Dit jaar staan onder andere Jamie LidellGoose en Kaiser Chiefs op het affiche in Brugge. De ticketverkoop is reeds van start gegaan. Een weekendticket is aan te schaffen voor een bedrag van €105,-. Daarnaast zijn dagkaarten te koop voor €47,-. Naast dag- en weekendtickets biedt het festival ook combitickets aan. Voor slechts €80,- vertoef je twee dagen op het Brugse festival. Voor meer informatie kun je terecht op de website van het festival.

Stervende, door de festivalloze zomer. Is het al 2021?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.