FestiTinder! Wat zijn jouw favoriete nummers van Fleet Foxes?

via nonesuch.com

Fleet Foxes is headliner op komende editie van Down The Rabbit Hole. Een week voor dat optreden zal een nieuw album uitgebracht worden met de titel Crack Up. Natuurlijk zijn we ontzettend benieuwd naar het nieuwe materiaal maar welke nummers wil je nog meer horen? Speel de FestiTinder en geef ons een blik op jouw Droomsetlist van Fleet Foxes.

Het was een tijdje stil rond Fleet Foxes, maar ongeveer een jaar geleden liet frontman Robert Pecknold weten eindelijk aan nieuw materiaal te werken. Het is nog maar even wachten; het derde studio- album Crack-Up zal verschijnen op 16 juni. Net op tijd voor het optreden op Down The Rabbit Hole! Maar natuurlijk verlangen we niet alleen naar verse tracks, maar ook naar de klassiekers. Welke setlist zie jij Fleet Foxes het liefst spelen? Laat het ons weten: swipe links voor ja en rechts voor nee. Tinderen maar!

Down The Rabbit Hole 2017

Down The Rabbit Hole vindt dit jaar voor de vierde keer plaats en wel van 23 tot en met 25 juni bij de Groene Heuvels in Beuningen. Dit jaar zullen onder andere Fleet Foxes, Moderat en Oscar And The Wolf zich in het konijnenhol begeven. Benieuwd naar hoe het er de vorige keer aan toe ging? Check dan ons festivalrapport van de editie van 2016! Voor het volledige programma en het laatste nieuws kan je terecht op onze programmapagina. Alvast muzikaal voorbereiden? Alle artiesten die op Down The Rabbit Hole 2017 staan vind je in onze Spotify-playlist hierboven!

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2017

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 23-25 juni 2017
Tickets Niet meer beschikbaar.