Bekijk hier de aftermovie van Pinkpop 2017

Pinkpop
Foto: Sascha Teschner

Er zijn al weer flink wat dagen verstreken sinds Pinkpop 2017 plaatsvond. Ben jij nog lang niet klaar met nagenieten? Check dan nu de officiële aftermovie! 

Dankzij de aftermovie geniet je van beelden van onder meer Chef’Special, Five Finger Death Punch en Broederliefde. Maar ook van prachtige sfeerbeelden, geschoten vanaf het terrein. Zo komt ook Henk Schiffmacher’s Pinkpop-up museum langs, evenals de 3FM Wigwam. Een andere graag geziene gast van het weekend die de aftermovie helaas niet gehaald heeft, is de beveiliger van Justin Bieber. Gelukkig kun je hier alsnog van hem nagenieten.

Pinkpop 2017

Pinkpop

Pinkpop 2017 vond plaats op 3, 4 en 5 juni. Het festival kende dit jaar Justin Bieber, Green Day en Kings of Leon als headliners. Ook waren er acts als Martin Garrix, LIVE en Imagine Dragons te vinden. Over de editie van 2018 is nog niet veel bekend. Gelukkig kun je wel alvast de nieuwe data noteren. Pinkpop 2018 wordt gehouden van 15 tot en met 17 juni.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2025

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 20-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen