Nieuw! Arcade Fire, Radiohead, Foo Fighters, Fleet Foxes en meer in de Festileaks 50!

Foo Fighters
Photo: Elisa Moro

Altijd op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws? Ook op Spotify is Festileaks hèt platform voor festivalliefhebbers. Voor de ultieme voorbereiding of terugblik, bieden we festivalplaylists, headliner-setlists, specials en natuurlijk de tweewekelijkse ‘Festileaks 50’.

Een kakelverse Festileaks 50 staat weer voor je klaar! In onze bijgewerkte playlist genieten we o.a. van splinternieuw materiaal van Arcade FireRadiohead, Foo Fighters en Fleet Foxes. Daarnaast is er natuurlijk alle ruimte om nieuwe artiesten te ontdekken. Wat te denken van de nieuwe single van Bonobo?

Festileaks 50 is de place-to-be om op de hoogte te blijven van al het nieuws en de geruchten rondom festival line-ups én de allernieuwste releases in muziekland. Dus waar wacht je nog op? Ram op die button en ga op ontdekkingsreis!

Naar de Festileaks 50!

What’s new(s)?

We hebben Pinkpop inmiddels achter ons gelaten, maar de gemoederen zijn nog niet helemaal bedaard. Zo maakten we deze week kennis met de wensen van Justin Bieber backstage en zijn we getrakteerd op nieuwe singles van Liam Gallagher en Prophets Of Rage. Ondertussen pakt Lowlands door en maakt bekend dat o.a. Sean Paul en A Blaze Of Feather op de affiche zijn bijgeschreven.

Ook is er steeds meer gelegenheid om vooruit te blikken op specifieke festivaloptredens die dit seizoen gepland staan. Zo zien we dat niet alleen Arcade Fire, maar ook Foo Fighters nieuw materiaal live ten gehore brengen tijdens de huidige tour. Ook geven we jullie nu ook tips door de wat minder bekendere namen uit te lichten, zoals Moderat. Ten slotte vroegen we jullie naar je Droomsetlist van Oscar and the Wolf en zagen we daar ‘Princes’ op #2 verschijnen. Kun je de #1 raden?

Daarnaast is er natuurlijk weer de ruimte om allerhande nieuwe muziek te ontdekken. Trentemøller! Warhaus! Kim Janssen!  En nog veel meer. Ze wachten weer op je, vijftig stomende tracks. Geniet!

Festileaks-competitie: Beste Festival Anthem

Alle poulewedstrijden zijn gespeeld en de competitie is de tweede fase ingegaan. In Poule B wist ‘Knights Of Cydonia’ van Muse moeiteloos de eerste plek te veroveren en neemt het daarom nu op tegen de nummer twee uit Poule A: ‘Midnight City’ van M83. Je hebt nog tot en met zondag om jouw stem uit te brengen. Volgende week gaat de strijd tussen ‘Hey Ya’ van Outkast en ‘Can’t Stop’ van Red Hot Chili Peppers.

Festileaks op Spotify

Image result for festival public

Op dat Spotify profiel is trouwens nog veel meer te vinden! Wil je er zeker van zijn dat je je ma-xi-maal geniet van je favoriete festival? Check hieronder het overzicht van onze verschillende festival playlists:

Veel luisterplezier gewenst door de Festileaks-redactie!