Advertisement

Extra kaarten Lowlands 2017 binnen enkele seconden uitverkocht

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Vanochtend om 11 uur gingen er 641 extra weekendtickets in de verkoop voor Lowlands 2017. Enkele minuten later waren ze alweer verdwenen. Wie nu nog naar Biddinghuizen wil kan alleen nog maar hopen op Ticketswap of nóg een extra verkoopronde. 

De organisatie meldde eerder dat alle 55.000 kaarten voor de 25e editie van het festival waren uitverkocht. Ook in de tweede ronde waren de entreebewijzen in no-time verdwenen.

Voor het eerst in lange tijd is er weer een run op Lowlands-tickets. De vraag lijkt nog steeds vele malen groter dan het aanbod: op Ticketswap zoeken nog meer dan 11.000 festivalfans naar een kaartje voor het zilveren jubileumfeest. De kans dat er nóg een extra verkoopronde komt is klein. Alleen als sponsors of partners van Lowlands – voor wie een vooraf bepaald aantal tickets is gereserveerd – niet al hun kaarten kwijtraken komen er mogelijk nog een aantal vrij voor het grote publiek.

Lowlands 2017

Lowlands
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Het is feest voor Lowlands dit jaar: het festival viert zijn 25-jarige jubileum! Deze 25e editie wordt gehouden op 18 tot en met 20 augustus. Op het programma staan onder andere The xx, Mumford & Sons en Editors. Daarnaast krijgt het terrein een grote make-over. Meer weten over Lowlands 2017? Check dan onze programmapagina of de website. Ook om je muzikaal voor te bereiden ben je bij Festileaks op de juiste plek: check onze Spotify-playlist hieronder!

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.

Over de auteur ✍️

Boy Janissen

Janisje van alles binnen Festileaks. Schrijven, quizjes maken, cheffen, bier drinken - you name it. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de vastelaovendj van toeten noch blazen. Down The Rabbit Hole is mijn favoriete zomercarnaval.

Meer van Boy