Voor wie wel kan spreken van stevige heimwee naar Down The Rabbit Hole 2017 is er goed nieuws. De officiële aftermovie van het festival staat garant voor een nostalgische terugblik naar het magnifieke festivalweekend.

Met torenhoge gemiddeldes bij eigenlijk alle categorieën van ons festivalrapport, mag Down The Rabbit Hole 2017 zich een absolute topper noemen. Het kwalitatief sterke programma, de uitmuntende sfeer, een prachtige locatie en het heerlijke eten en drinken… het droeg allemaal bij aan de complete festivalervaring. Samen maken deze aspecten dat we met zijn allen behoorlijk weemoedig terugblikken op een buitengewoon aangenaam weekend, dat nu alweer twee weken geleden plaatsvond. Duurt het echt nog zó lang tot we weer mogen? Gelukkig is hier nu de officiële aftermovie, waarmee je nog even kunt wegzwijmelen bij de prachtige beelden van het weekend. Nog één keertje dan.

Down The Rabbit Hole 2017

Foto: Kamiel Scholten
Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Ook dit jaar was Festileaks weer aanwezig op Down The Rabbit Hole. De vierde editie van het festival vond plaats van 23 tot en met 25 juni 2017, bij de Groene Heuvels in Beuningen. Dit jaar stonden onder andere Fleet FoxesModerat en Oscar And The Wolf op de line-up. Benieuwd naar de bevindingen van festivalgangers? Check dan ons festivalrapport! Hierin staat namelijk haarfijn uitgelegd waarom Down The Rabbit Hole zich één van de leukste festivals van Nederland mag noemen. Voor een volledige samenvatting van het programma en al het nieuws met betrekking tot dit festival, kun je terecht op onze programmapagina. Genoten van de muziek? Alle artiesten die op Down The Rabbit Hole 2017 stonden, vind je in onze Spotify-playlist hieronder!