Zelfbevestiging: David Keenan naar Lowlands 2017

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Weer een zelfbevestiging voor Lowlands 2017! David Keenan maakt zijn opwachting voor het festival. Dat blijkt uit concertinformatie die te vinden is op de website van de artiest.

Op ons actieve forum werd het al besproken: David Keenan heeft zijn komst naar Lowlands 2017 verklapt. Op zaterdag 19 augustus zal David Keenan optreden op het festival. De Schot is niet de eerste artiest die zichzelf bevestigt voor het festival in Biddinghuizen. Onder andere Husky Loops kondigde al eerder aan een optreden te verzorgen op dezelfde festivaldag.

Vorige week maakte de organisatie van het festival bekend dat Lowlands 2017 uitverkocht is.

Lowlands 2017

Lowlands Programma 2017
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Het is dit jaar feest: het festival in Biddinghuizen viert zijn 25-jarig jubileum! Deze 25e editie wordt gehouden op 18 tot en met 20 augustus. Op het programma staan onder andere grote namen zoals The xx, Mumford & Sons en Editors. Gestaag raakt het programma compleet, dat niet enkel bestaat uit artiesten maar ook randprogrammering zoals een heus theater- en literatuurprogramma. Daarnaast ondergaat het terrein een grote make-over.

Meer weten over het festival? Check dan onze programmapagina of de website. Ook om je muzikaal voor te bereiden op aankomende editie ben je bij Festileaks op de juiste plek: check onze rijkelijk gevulde Spotify-playlist hieronder!

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.