Binnenkort eerste nieuwe namen FortaRock 2018

Fortarock
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Na een jaartje overgeslagen te hebben, is FortaRock dit jaar weer helemaal terug van weggeweest. Binnenkort komt het Nijmeegse festival namelijk al met de eerste nieuwe namen voor aankomend festivalseizoen.

Na de treurige afgelasting van de editie van 2017, komt er dan eindelijk weer goed nieuws uit het FortaRock-kamp. De eerste namen voor de aankomende editie komen er namelijk al bijna aan! Dit werd gisteren aangekondigd op de facebookpagina van het festival, een boodschap die door trouwe fans natuurlijk met veel blijdschap ontvangen werd. Eerder werd al bekend dat het festival aankomend jaar wel weer plaats zou gaan vinden, maar met de bekendmaking van de eerste acts hebben we er allemaal weer het volste vertrouwen in. FortaRock, kom maar op met die namen!

De clubavonden
Kun je echt niet wachten? Kijk dan snel hieronder voor alle tot nu toe geplande heavy FortaRock club avonden.

9 sept: Shining, MNHM in Doornroosje
15 sept: Kvelertak in Doornroosje
25 sept: Der Weg Einer Freiheit, Inter Arma, Regarde Les Hommes Tomber in Merleyn
4 okt: Twelve Foot Ninja in Doornroosje
7 okt: Soulcrusher II – Doornroosje (Mayhem, Ufomammut, Conan, Monolord, Dodecahedron e.a.)
14 okt: Alestorm in Doornroosje (uitverkocht)
17 okt: Orden Ogan with guests Rhapsody of Fire in Doornroosje
22 okt: EPICA, MaYaN, My Propane in Doornroosje Nijmegen
24 okt: Diablo Blvd, Onegodless in Merleyn
1 nov: Dying Fetus, Psycroptic e.a. in Doornroosje
9 dec: Vandenberg’s Moonkings in Doorrnoosje

FortaRock 2018

Fortarock
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

FortaRock komt in 2018 weer helemaal terug. Waar het festival in 2017 nog afgezegd moest worden vanwege een gebrek aan aanbod, lijkt dat volgend jaar niet het geval. Veel over de editie van volgend jaar is er nog niet bekend. Wel heeft de Nederlandse metalfan nu weer een eigen festival om naar uit te kijken. Meer informatie over de editie van 2018 wordt later bekend op de website van het Nijmeegse festival.