Skott zegt Lowlands 2017 af, Naaz vervangt

Lowlands 2016
Foto: Kamiel Scholten (Lowlands)

Een domper voor Lowlands 2017: Skott kan niet naar het festival komen. De Nederlandse Naaz maakt zich op om de vrijgekomen plaats in te nemen.

Geen Skott op Lowlands 2017. De organisatie van het festival laat op Social Media weten dat de Zweedse zangeres niet kan komen. Er zal geen gat in het blokkenschema ontstaan, de vervangende act is namelijk meteen aangekondigd. De Nederlandse zangeres Naaz zal op vrijdag om 13:00 de Lima betreden. Naaz is niet de minste, op het moment is ze 3FM Serious Talent.

De opbouw voor de komende editie van Lowlands is inmiddels al in volle gang. De organisatie deelde vanmorgen enkele foto’s waarop de eerste uitwerkingen van het nieuwe terrein te zien zijn. Het festival is al een tijdje uitverkocht, ook de extra tickets vlogen als warme broodjes over de toonbank.

Lowlands 2017

Lowlands
Lowlands, @Kamiel Scholten Fotografie

Het is feest voor Lowlands dit jaar: het festival viert zijn 25-jarig jubileum! Deze 25e editie wordt gehouden van 18 tot en met 20 augustus. Op het programma staan onder andere The xxMumford & Sons en Editors. Daarnaast onderging het terrein een grote make-over. Meer weten over Lowlands 2017? Check dan onze programmapagina of de website van het festival. Check hieronder ook onze speciale Lowlands Spotify-playlist om alvast in de stemming te komen.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.