Advertisement

Enorme run op kaarten Lowlands 2017: ruim 11.000 mensen zoeken nog tickets

Lowlands
Lowlands, @Kamiel Scholten Fotografie

Na twee jaar niet uitverkocht te zijn is dat op Lowlands 2017 wel weer het geval. Alle tickets zijn verdeeld, maar nog steeds zoeken er meer dan 11.000 mensen via Ticketswap naar een ticket.

Eind juni meldde de organisatie dat het festival uitverkocht was. Toen er in juli toch nog 641 extra tickets vrij kwamen, waren die ook binnen enkele seconden weer verkocht. Na de melding dat het festival uitverkocht is, steeg het aantal oproepen naar tickets op Ticketswap erg snel.

Ben je een van de gelukkigen met een ticket, dan kun je op de 25e editie van Lowlands onder andere The XX, Mumford & Sons en Editors gaan bekijken. Het uiterlijk van Lowlands zal dit jaar een beetje anders zijn dan normaal. Er zijn namelijk twee nieuwe tenten bijgekomen. Daarnaast hebben de Alpha en Bravo tent een nieuwe look gekregen.

Lowlands 2017

Lowlands
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Het is feest voor Lowlands dit jaar: het festival viert zijn 25-jarige jubileum! Deze 25e editie wordt gehouden op 18 tot en met 20 augustus. Op het programma staan onder andere The xx, Mumford & Sons en Editors. Daarnaast krijgt het terrein een grote make-over. Meer weten over Lowlands 2017? Check dan onze programmapagina of de website. Ook om je muzikaal voor te bereiden ben je bij Festileaks op de juiste plek: check onze Spotify-playlist hieronder!

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.