Morgen komen de eerste namen voor FortaRock 2018!

Fortarock
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Nog één nachtje slapen en dan weten we de eerste namen voor FortaRock 2018. De organisatie van het metalfestival laat via Facebook weten dat we morgen de eerste twee namen kunnen verwachten.

Eerder werd al bekend dat de fans van FortaRock niet lang meer hoefde te wachten op de eerste namen. Morgen is het dan eindelijk zo ver, dan worden de eerste 2 namen voor de komende editie bekendgemaakt. Het grootste Nederlandse metal festival is volgend jaar terug van weggeweest nadat de editie van 2017 werd afgelast. De organisatie vond toen dat ze geen goede line-up konden neerzetten. Onder ander hoge bandgages, het ontbreken van een headliner en late tourschema’s van kleinere bands waren hiervan de reden. Het is nog onduidelijk op welke datum FortaRock in 2018 plaats gaat vinden.

FortaRock 2018

Fortarock publiek 2016
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

FortaRock vindt in 2018 weer plaats! Waar het festival in 2017 nog afgezegd moest worden vanwege een gebrek aan aanbod, lijkt dat volgend jaar niet het geval. Veel over de editie van volgend jaar is er nog niet bekend. Wel heeft de Nederlandse metalfan nu weer een eigen festival om naar uit te kijken. Meer informatie over de editie van 2018 wordt later bekend, daarvoor kun je terecht op de website van het Nijmeegse festival.