Tekashi69 zegt optreden Woo Hah 2018 af

Opnieuw een afzegger voor Woo Hah. Nadat de organisatie gisteren bekendmaakte dat het optreden van Takeshi69 hoogstwaarschijnlijk doorgang zou vinden maakt het festival nu bekend dat de rapper niet meer van de partij is.

Doordat de rechtszaak rondom de rapper langer duurt dan verwacht moet de rapper zijn optreden in Tilburg afzeggen. Als vervanger presenteert het festival Juice Wrld. Juice Wrld speelt op zondag 15 juli om 21:00 uur op het evenemententerrein van de Beekse Bergen.

https://www.facebook.com/woohah/videos/1047827518717327/

Tekashi69 werd vorige week als laatste act voor Woo Hah aangekondigd. Het festival presenteerde de rapper na het afzeggen van Action Bronson.

Het festival maakte tevens bekend dat alle tickets zijn uitverkocht. Er waren kort geleden nog tickets voor de zondag beschikbaar, maar ook deze zijn niet meer beschikbaar.

Woo Hah 2018

Woo Hah viert haar lustrum van vrijdag 13 tot en met zondag 15 juli 2018 op het evenemententerrein van de Beekse Bergen, waar steevast ook Best Kept Secret plaatsvindt. Het festival duurt dit jaar voor het eerst maar liefst drie hele dagen. Dagtickets gaan voor € 59,- over de toonbank, terwijl je voor een weekendticket € 99,- (of € 135,- met camping) neerlegt. Alle tickets zijn uitverkocht. Op het programma staan onder andere J. Cole, Joey Bada$$ en A$AP Rocky.

Wil je weten wat je kunt verwachten? Neem dan een kijkje in ons Festivalrapport van 2016. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

Rolling Loud Rotterdam Logo

Rolling Loud Rotterdam 2023

Locatie
Nederland
Rotterdam, Nederland
Datum 30 juni - 1 juli 2023
Tickets Kopen