Opnieuw een afzegger voor Woo Hah. Nadat de organisatie gisteren bekendmaakte dat het optreden van Takeshi69 hoogstwaarschijnlijk doorgang zou vinden maakt het festival nu bekend dat de rapper niet meer van de partij is.

Doordat de rechtszaak rondom de rapper langer duurt dan verwacht moet de rapper zijn optreden in Tilburg afzeggen. Als vervanger presenteert het festival Juice Wrld. Juice Wrld speelt op zondag 15 juli om 21:00 uur op het evenemententerrein van de Beekse Bergen.

Juice Wrld – WOO HAH! festival 2018

🇬🇧 This week we reported about the arrest of Tekashi69 and his performance at WOO HAH! festival 2018. Because his trial will take longer than expected Tekashi will not be able to make it this Sunday. He will be replaced by Juice Wrld. Juice Wrld will perform at Sunday July 15 at the Forest Stage starting 21.00🇳🇱 Deze week gaven we info over Tekashi69 zijn arrestatie en zijn optreden op WOO HAH! festival 2018. Omdat zijn rechtszaak langer duurt dan verwacht zal Tekashi niet kunnen optreden op WOO HAH!. Hij zal vervangen worden door Juice Wrld. Juice Wrld zal optreden op Zondag 15 juli op de Forest Stage vanaf 21.00

Geplaatst door WOO HAH op Vrijdag 13 juli 2018

Tekashi69 werd vorige week als laatste act voor Woo Hah aangekondigd. Het festival presenteerde de rapper na het afzeggen van Action Bronson.

Het festival maakte tevens bekend dat alle tickets zijn uitverkocht. Er waren kort geleden nog tickets voor de zondag beschikbaar, maar ook deze zijn niet meer beschikbaar.

Woo Hah 2018

Woo Hah viert haar lustrum van vrijdag 13 tot en met zondag 15 juli 2018 op het evenemententerrein van de Beekse Bergen, waar steevast ook Best Kept Secret plaatsvindt. Het festival duurt dit jaar voor het eerst maar liefst drie hele dagen. Dagtickets gaan voor € 59,- over de toonbank, terwijl je voor een weekendticket € 99,- (of € 135,- met camping) neerlegt. Alle tickets zijn uitverkocht. Op het programma staan onder andere J. Cole, Joey Bada$$ en A$AP Rocky.

Wil je weten wat je kunt verwachten? Neem dan een kijkje in ons Festivalrapport van 2016. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.