De Amerikaanse rapper Tekashi69 is gisteren aangehouden toen hij aankwam in Amerika. De rapper staat zondag geprogrammeerd voor een optreden op Woo Hah. Dit optreden lijkt gewoon door te gaan.

Tekashi69 werd opgepakt toen hij landde in New York City. De organisatie van Woo Hah geeft aan dat het om een geplande rechtszaak gaat. Deze moet de rapper verplicht bijwonen. Het festival geeft aan dat zij in contact staat met het management van Tekashi69 en dat het optreden aankomende zondag vooralsnog doorgaat.

🇳🇱Gisteren bereikte ons het bericht dat Tekashi69 is aangehouden in New York voor een eerder vergrijp. Het betreft hier een geplande rechtszaak die Tekashi verplicht bij zal moeten wonen. Wij hebben uitvoerig contact met het management over de voortgang van deze zaak. Tot op heden zal het optreden van Tekashi69 op zondag 15 juli gewoon doorgaan zoals gepland. • 🇬🇧Yesterday we received the news that Tekashi69 has been arrested in New York for an offense that was committed earlier. This concerns a planned court case that Tekashi is obliged to attend. We’re currently in extensive contact with his management about the progression of this case. So far the performance by Tekashi69 on Sunday July 15 will go ahead as planned.

A post shared by woohahfestival.com (@woohahfest) on

Tekashi69 werd vorige week als laatste act voor Woo Hah aangekondigd. Het festival presenteerde de rapper na het afzeggen van Action Bronson.

Het festival maakte tevens bekend dat alle tickets zijn uitverkocht. Er waren kort geleden nog tickets voor de zondag beschikbaar, maar ook deze zijn niet meer beschikbaar.

Woo Hah 2018

Woo Hah viert haar lustrum van vrijdag 13 tot en met zondag 15 juli 2018 op het evenemententerrein van de Beekse Bergen, waar steevast ook Best Kept Secret plaatsvindt. Het festival duurt dit jaar voor het eerst maar liefst drie hele dagen. Dagtickets gaan voor € 59,- over de toonbank, terwijl je voor een weekendticket € 99,- (of € 135,- met camping) neerlegt. Alle tickets zijn uitverkocht. Op het programma staan onder andere J. Cole, Joey Bada$$ en A$AP Rocky.

Wil je weten wat je kunt verwachten? Neem dan een kijkje in ons Festivalrapport van 2016. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.