‘Sevn Alias eerste naam WOO HAH! 2018’

De eerste naam voor WOO HAH! 2018 lijkt bekend. Uit de Twitterfeed van het hiphopfestival valt op te maken dat Sevn Alias aankomende editie van de partij is.

De Nederlandse rapper laat via een videobericht weten te zijn uitgenodigd om zijn kunsten te vertonen op WOO HAH! 2018. Daarmee lijkt hij de eerste naam op het affiche van het hiphopfestival. De komst van Sevn Alias is namelijk nog niet officieel bevestigd is. Check de officieuze aankondiging van Sevn Alias hieronder.

 

Het is volgend jaar feest voor WOO HAH!. Het festival viert haar vijfjarig lustrum en doet dat op een compleet nieuwe locatie: evenemententerrein Beekse Bergen. De bezoekerscapaciteit wordt daarmee flink opgeschaald. Om het lustrum nog meer glans te geven duurt het festival volgend jaar ook nog eens een dag langer. Festivalgangers kunnen nu maar liefst drie dagen lang genieten van de beste hiphop uit binnen- en buitenland.

WOO HAH! 2018

WOO HAH! viert haar lustrum van vrijdag 13 tot en met zondag 15 juli op het evenemententerrein van de Beekse Bergen, waar steevast ook Best Kept Secret wordt gehouden. Het festival duurt dit jaar voor het eerst maar liefst drie hele dagen. Voor het aanschaffen van een ticket moet je nog even geduld hebben: de ticketverkoop is namelijk nog niet van start gegaan.

Wil je weten wat je kunt verwachten? Neem dan een kijkje naar ons festivalrapport van 2016. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële festivalwebsite.