De vijfde act voor Pinkpop 2018 is zojuist bekendgemaakt. Nothing But Thieves is toegevoegd aan het affiche van het Limburgse festival. De band is de meest genoemde naam bij de Gouden Tip.

Fans mochten drie acts doorgeven die ze graag op het festival zouden willen zien. Na ruim 14.000 stemmen is Nothing But Thieves als populairste naam uitgekomen. De organisatie van het festival heeft de band daarom ook toegevoegd aan de line-up.

Eerder werden Foo Fighters, Pearl Jam, Bruno Mars en Walden al aangekondigd. Meer Pinkpop-nieuws? Kijk dan op deze pagina.

Nothing But Thieves

Foto: Kamiel Scholten

Nothing But Thieves is een alternatieve rockband uit het Britse Southend-on-Sea. De band bestaat uit Conor Mason (zang en leadgitaar), Joe Langridge-Brown (gitaar), Dominic Craik (keyboard en gitaar), Philip Blake (basgitaar) en James Price (drums). Na de oprichting in 2012 werd in 2013 het eerste succes geboekt met debuutsingle ‘Itch’. Debuutalbum Nothing But Thieves kwam uit op 16 oktober 2015. Naast ‘Itch’ zijn ook hits als ‘Wake Up Call’ en ‘Trip Switch’ hierop te vinden.

Pinkpop 2018

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Pinkpop wordt aankomend jaar gehouden van 15 tot en met 17 juni. Dat is twee weken later dan vorig jaar en wederom niet tijdens Pinksteren. De komende editie zijn Foo FightersBruno Mars en Pearl Jam de headliners! Het volledige affiche van het festival wordt op 21 februari bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse perspresentatie in Paradiso. De voorverkoop start drie dagen later: op 24 februari kun je een ticket voor het festival bemachtigen.

Kun jij niet wachten op het moment dat er meer nieuws over de komende editie komt? Op ons forum kun je al speculeren over de rest van de line-up. Check daarnaast ook zeker onze app in de Apple Store of de Google Play Store, daarmee blijf je op de hoogte van het laatste festivalnieuws!