Aanstaande maandag gaan de stembussen voor de Gouden Tip voor Pinkpop 2018 open. Fans mogen drie acts doorgeven die ze graag op het festival zouden willen zien. Als je meedoet, maak je ook direct kans op de eerste Pinkpoptickets. 

Tradities zijn er om in ere te houden en dat geldt zeker ook voor de Gouden Tip van Pinkpop. Ieder jaar krijgen fans de gelegenheid om een wenslijstje van 3 artiesten door te geven. Met deze voorkeuren kan het programma van Pinkpop 2018 deels worden beïnvloed. De organisatie ziet de wenslijstjes namelijk als de perfecte manier om te achterhalen welke nieuwe acts de fans graag op het affiche zouden willen zien. Voor je het weet zie je jouw favoriete act dus terug op de festivalweide in Landgraaf. Stemmen is mogelijk van maandag 4 december tot en met zondag 24 december 2017.

Voor de stemmers vallen er ook nog eens leuke prijzen te verdienen. Lever je een Gouden Tip aan, dan maak je kans op de eerste entreekaarten voor Pinkpop 2018. Een win-win situatie dus!

Pinkpop 2018

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Pinkpop wordt aankomend jaar gehouden van 15 tot en met 17 juni. Dat is twee weken later dan vorig jaar en wederom niet tijdens Pinksteren. De komende editie zijn Foo FightersBruno Mars en Pearl Jam de headliners! Het volledige affiche van het festival wordt op 21 februari bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse perspresentatie in Paradiso. De voorverkoop start drie dagen later: op 24 februari kun je een ticket voor het festival bemachtigen.

Kun jij niet wachten op het moment dat er meer nieuws over de komende editie komt? Op ons forum kun je al speculeren over de rest van de line-up.