Best Kept Secret 2018 bevestigt komst gelekte namen

Best Kept Secret
Foto: Chris Stessens

Best Kept Secret 2018 heeft de nieuwe lading namen – die eerder vandaag lekte – aangekondigd. Onder andere Warpaint, The Kills en Wolf Alice zullen hun opwachting maken op het festival. 

Eerder deze dag werden wij via ons forum op een lek gewezen, waar deze artiesten al genoemd stonden. De organisatie heeft de nieuwe namen inmiddels ook zelf bevestigd, de volledige lijst met namen zie je hieronder:

Arctic Monkeys, All Them Witches, Ray Fuego, Palm, Optimo, Yellow Days, Angus & Julia Stone, Wolf Alice, Umfang, The Kills, SYML, Susanne Sundfor, Gus Dapperton, Sudan Archives, Warpaint, Cocaine Piss, Bully, Moaning, Lido Pimienta, Karen Elson, Flohio, OMNI, Mattiel, John Maus, Downtown Boys, Job Jobse en The Districts.

Met deze nieuwe bevestiging begint het Affiche van Best Kept Secret 2018 al aardig vorm te krijgen. Vanochtend werd Arctic Monkeys al aangekondigd. De rockband is naast LCD Soundsystem en The National de derde headliner.

The Kills

The Kills Band

The Kills is een Brits-Amerikaanse indie-rockband. De band is in 2001 opgericht door zangeres Alison Mosshart en gitarist Jamie Hince. Sinds de oprichting hebben ze 5 albums uitgebracht, waarvan de meest recente uit 2016. De band staat komende zomer onder andere in het voorprogramma van Foo Fighters in Londen. Hiernaast is de band dus aangekondigd voor een optreden op Best Kept Secret 2018.

Best Kept Secret 2018

Best Kept Secret vindt dit jaar plaats op 8, 9 en 10 juni. Dit jaar is alweer de zesde keer dat het festival neerstrijkt in Hilvarensbeek. Vorige editie mochten Radiohead, Arcade fire en Run the Jewels het festival headlinen. Dit jaar is de beurt dus aan Arctic Monkeys, LCD Soundsystem en The National. Tickets voor het hele weekend kosten je €175, terwijl dagkaarten €84 kosten. Wil je graag naar het festival? Twijfel dan niet te lang, want de kaartverkoop zal ongetwijfeld hard gaan! Voor meer informatie kun je de website van het festival bekijken.

Alvast opwarmen voor het festival? Beluister onderstaande afspeellijst dan eens, hier vind je alle artiesten die voor Best Kept Secret 2018 aangekondigd zijn.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2018

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 8-10 juni 2018
Tickets Niet meer beschikbaar.